Uvjeti

  1. Vlasnik mačke dužan je informirati osoblje o zdravstvenom stanju i navikama mačke.
  2. Vlasnik mačke dužan je komunicirati sa osobljem i odgovoriti u najkraćem roku na pitanja osoblja vezana uz skrb i zaštitu mačke na smještaju.
  3. Ukoliko vlasnik ne preuzme mačku na zadnji dan rezerviranog termina, automatski mu se naplaćuje dan smještaja po redovnoj cijeni, te mogući dodatni troškovi kao što su hrana i veterinarske usluge.
  4. Ukoliko vlasnik nije preuzeo mačku i osoblje ne može stupiti u kontakt s njim, Kuća sretne mace može potražiti udomitelja za mačku.
  5. Mačka mora biti cijepljena protiv zaraznih bolesti (dokaz od veterinara), očišćena od parazita, te sterilizirana/kastrirana (ukoliko se ne radi o uzgojnoj mački).
  6. U slučaju nužne potrebe za veterinarskom uslugom, osoblje Kuće sretne mace se obvezuje da će istu osigurati, a vlasnik mačke će podmiriti troškove liječenja.
  7. Osoblje Kuće dužno je skrbiti o mački u skladu sa Zakonom o zaštiti životinja Republike Hrvatske, te redovito informirati vlasnika o stanju i svim eventualnim promjenama u ponašanju mačke.
  8. Vlasnik mačke obvezuje se da neće javno objavljivati fotografije ili video materijale sa nadzornih kamera Kuće, a na kojima su vidljive druge mačke ili osobe.
  9. Kuća sretne mace ne može snositi odgovornost za eventualne povrede ili oboljenja bilo kog tipa.
  10. Rezervacija se smatra izvršena uplatom od 50% ukupnog iznosa, a u slučaju otkazivanja rezervacije, klijent ima pravo na povrat uplaćenih sredstava ukoliko termin nije otkazan tri dana prije termina.