Česta pitanja

 1. Može li se produžiti boravak mace nakon što istekne rezerviran termin?
  Može, ukoliko ima slobodnih apartmana. U tom slučaju svakako nas kontaktirajte.
 2. Kada mogu dovesti macu i u koje vrijeme ju trebam pokupiti?
  Pokušavamo maksimalno izaći u susret našim klijentima i prilagoditi se njihovim obavezama, ali vrijeme pokupljanja mace ne bi smjelo biti iza 21 sat. U tom slučaju trebalo bi rezervirati još jedno noćenje. Sve drugo vrijeme može po dogovoru.
 3. Kako će moja maca reagirati na boravak u Kući i na druge mačke?
  Prilikom dolaska mace prvi puta u Kuću, uvijek popričamo sa vlasnicima o temperamentu i ponašanju mace. Svaki vlasnik dobro poznaje svoju mačku te nam može istaknuti određeno ponašanje i navike. Prostor je dvoetažni sa puno mjesta koja osiguravaju igru, ali i mir i intimu, pokriven je videonadzorom, te se pri prihvatu i njezinom prvom danu prati posebna pozornost na njezino ponašanje kako bi joj se boravak učinio što ugodnijim. Obično treba dan-dva da se opuste i uklope u ostatak ekipe. Uvijek savjetujemo da sa sobom ponesete i neki predmet (igračka/dekica) koji će macu mirisom podsjećati na njezin prostor.
 4. Da li prihvaćate mace na terapiji?
  Postoji mogućnost davanja terapije ukoliko je maca na to naviknuta, a ukoliko nije, mogu se dogovoriti odlasci veterinaru po terapiju. Svakako nas kontaktirajte kako bismo popričali o svemu.
 5. Što trebam donijeti kada dovodim macu?
  Dokaz o cijepljenju (osim ako ste već ranije dostavili), dovoljnu količinu hrane (osim ako niste odabrali opciju hrane Kuće sretne mace) i poželjno je uzeti neki macin osobni predmet (dekica/igračka).
 6. Mogu li transporter ostaviti u prostoru Kuće?
  Slobodno. Označit ćemo koji je Vaš te ga pravilno spremiti.
 7. Ne želim da maca ide iz mog prostora. Imate li uslugu obilaska mace u mom stanu?
  Imamo. Obilazak se obavlja dva puta dnevno, obično u jutarnjim i poslije podnevnim satima. Usluga obuhvaća hranjenje, mijenjanje vode, čišćenje wc-a, maženje i igra (ovisno o želji mace), te izvještavanje vlasnika o stanju mace.
 8. Možete li pokupiti/vratiti macu doma?
  Možemo. Računa se 3 kune po kilometru plus 20 kuna start.
 9. Što u slučaju otkazivanja rezervacije?
  U slučaju otkaza rezervacije do 3 dana prije zakazanog termina, Kuća će Vam izvršiti cjelokupan povrat uplaćenih sredstava. Ukoliko se otkaz rezervacije napravi unutar tri dana prije dana prvog zakazanog termina, Kuća zadržava uplaćeni iznos.