COR- terapija zvukom za životinje

Pjev ptica, šuštanje lišća, predenje mace, šum valova, smijeh, omiljena pjesma… sve su to zvukovi što bude pozitivne emocije opuštanja, sreće i zadovoljstva koje aktiviraju organizam, potiču procese regeneracije te nas održavaju zdravima i u ravnoteži.
Terapija zvukom je drevna metoda liječenja i opuštanja s brojnim primjenama u zdravstvu i wellnessu.
Mi u COR, centru za kvantnu i energetsku medicinu koristimo savršen spoj fizike i biologije. Nakon višegodišnjeg, uspješnog rada s ljudima, iz ljubavi prema našim malim, životinjskim prijateljima, želimo i njima omogućiti sve blagodati kvantne medicine. Specijaliziranim uređajem uz posebne algoritme, pronalazimo frekvencije zdravih stanica životinje. To su upravo frekvencije s kojima na informacijskom nivou postoji rezonancija (podudaranje) s vašim ljubimcem. Kada elektromagnetna polja stanica vibriraju na tim frekvencijama, osiguravaju zdravlje, regeneraciju i ravnotežu čime se povlače tegobe i simptomi.
Terapije zvukom uravnotežuju sve sustave u organizmu uključujući imunološki i hormonalni čime se ublažavaju bolovi, postiže se optimalno zdravlje i unutarnja ravnoteža.
Životinje, poput nas ljudi, mogu doživjeti traume zbog zlostavljanja, gubitka, selidbe, imaju strahove, negativne emocije i promjene u ponašanju pri čemu im terapije zvukom olakšavaju savladavanje izazova i svakodnevne aktivnosti jer djeluju i na emocionalnu komponentu životinja. Brojne su prednosti i kod palijativne skrbi.
Audio terapije vam šaljemo elektronski, a sadrže rezonantne, iscjeljujuće, zvučne frekvencije koje je dovoljno pustiti u blizini vašeg ljubimca.
COR terapije zvukom su potpuno neinvazivne, bez nuspojava, ne štete organizmu te omogućuju potpunu sigurnost životinja i ljudi.
COR terapije zvukom traju 15- ak minuta, jednostavne su za korištenje, mogu se slušati preko svakog računala, mobitela i drugih elektroničkih aparata. Najbolje ih je izvoditi u poznatom, prirodnom okruženju, radi osjećaja sigurnosti, ugode i relaksacije životinje.
COR terapije zvukom uravnotežuju cijeli organizam i pružaju pomoć kod povlačenja simptoma ili potpunog uklanjanja niza poremećaja i stanja poput:
Organski/fizički:
oporavak i iscjeljivanje rana nakon ozljeda ili operativnih zahvata, ublažavanje i eliminacija boli, jačanje imunološkog sustava, oboljenja (kožna, koštana, neurološka…) , tumori, jačanje cjelokupnog organizma i svih životnih funkcija, autoimune bolesti (lupus, multipla skleroza, ulcerozni kolitis, artritis…), alergije, psorijaza, dermatitis, kardiovaskularne bolesti, oštećenje živaca, poremećaji štitnjače, gušterače, nadbubrežne žlijezde, astma, tumori, upale, otežano zarastanje kostiju, inkontinencija, stres i njegovi negativni učinci…
mentalni/psihički: depresija, nesanica, kronični umor, nedostatak snage, bezvoljnost, anksioznost…
emocionalni: ublažava agresivno ponašanje uzrokovano bolešću ili bolovima, potpora i pomoć u nošenju s traumama i emocijama (strah, tuga, bijes, ljutnja… )

Iskustva naših korisnika


Moja retriverica Rea, 12 g. je imala moždani udar nakon kojega je jako teško hodala. Glava joj je padala, a tijelo se zanosilo u lijevu stranu. Odbijala je hranu. Savjetovano je uspavljivanje. Već nakon prvog slušanja audio tretmana, bilo joj je puno bolje. Počela je obavljati nuždu, uzimati hranu i vodu. Nakon 3 dana, počela je normalno i hodati. Našem iznenađenju i sreći nije bilo kraja! Kvantna medicina je pravo blago! (zadovoljna Reina vlasnica)
Moja maca Lili koja će uskoro navršiti godinu dana je došla šepajući s ranom na šapi. Bila je potištena, nije jela i samo je spavala. Nakon audio tretmana je živnula, jela je i igrala se, manje je šepala. Ujutro više uopće nije šepala, normalno je jela i bila živahna. Drugi mačak je imao kvrgu na vratu za koju se ispostavilo da je apsces nakon ugriza druge mačke. Slušao je audio terapiju i kroz nekoliko sati gnoj je iscurio tako da ga veterinar nije morao rezati već su mu samo očistili ranu. Kroz koji dan potpuno se oporavio. Oduševljena sam rezultatima kvantne terapije. (Vlatka)

Imam psića Naru koja je prije dvije godine dobila epilepsiju. Godinu dana je primala terapiju lijekovima i stanje bi se popravilo, a onda opet pogoršalo. Kad su mi predložili audio terapiju, prihvatila sam objeručke, ali nisam ni slutila da će ta terapija mom psiću toliko pomoći. Napadi su postali blaži, rjeđi i nakon napada moja Nara se jako brzo oporavlja, vesela je, živahna i radoznala. Napokon opet imam psića u pravom smislu te riječi. Hvala! (Nina)

Nedavno nam je nastradao mačak Šunjo kojeg je pregazio auto. Nije se mogao pomaknuti i prestao je jesti, u rani na trbuhu su se pojavili crvi. Bio je u užasnom stanju, praktički mrtav. Bojali smo se najgoreg. Uz prvu audio terapiju se počeo pomicati te uzimati hranu, a na kraju se i skroz oporavio. Preporučila bih svima ove tretmane uz koje smo doživjeli prava čuda. Veliko hvala cijelom timu! (Lucija)

Moj Cuki, belgijski ovčar, od dana udomljenja bio je jako boležljiv. Imao je jake alergije od ožujka do listopada. Od svraba bi si napravio rane na očima, prednjim šapama i gdje god se mogao dohvatiti zubima. Nije podnosio nikakvu hranu. Cuki je započeo sa slušanjem zvučne terapije. Nevjerojatno, ali to nam je bila prva godina bez bilo kakvih lijekova i s normalnom probavom. Preporučam tretmane svakome tko ima boležljivog ljubimca jer nas je spasilo. (Ana)

dr. sc. Mirna Šimurina, mag. medicinske biokemije
Zagreb, Saliha Alića 6
Slav. Brod, Antuna Mihanovića 22
Zadar, Svetog Vinka Paulskog 32
095 3520 229, 01 5602 097
www.cor-quantum-energo.hr
info@cor-quantum-energo.hr
facebook: COR, kvantna i energetska medicina
instagram: cor_kvantna_medicina